Dvoudenní výstava v Bratislavě, Procházky a Lovecký výcvik

25.08.2011 14:50

Lovecký výcvik

Pořád pokračujeme v loveckém výcviku v Těšanech. Někdy se nám daří více, někdy méně, však to znáte :-). Fotky na rajčeti.

 

Procházky

Na začátku srpna za námi přijela na procházku naše chovatelka se ségrou Ryan. A tak jsme se vydali na prochajdu spolu s Terčou a bráchou Tylerem u nás ve Zbýšově. Pár foteček na račeti.

Přidávám také druhé album srpnových procházek s Tylerem. Ke konci fotoalba jsou fotky z výcviku se zvěří, za kterou děkujeme Olči. S Greyem jsme vyzkoušeli aport zajíce, který mu dřív dělal velké problémy, ale teď ho vzal krásně sám ze země a bez pomoci jako úplný profík :-).

 

Dvoudenní MVP v Bratislavě 20 - 21. 8.

O víkendu jsme se zúčastnili dvou výstav na Slovensku, byly to naše dvě první zahraniční výstavy. Čekání bylo opravdu dlouhé a v tom tropickém horku místy až nesnesitelné. Na řadu jsme se dostali až kolem druhé hodiny. V kruhu jsme nastupovali spolu s bráchou Tylerem (Caramel Love de Donawitz) v konkurenci dalších tří psů - Brutus Dolný Malachov, Darax Sachmet a Fean Way Sachmet a posuzoval nás italský rozhodčí. Boj o první místo proběhl opět mezi bráškama z de Donawitz. Tentokrát se líbil víc Grey a tak získal od rozhodčího svého prvního CAJCe a započal tak Junioršampiona SK!
Potom jsme si zaběhali ještě o BOBa, kterého nakonec získal Alfík (Alan od Potoka Kačáku) s Pavlou. Čekali jsme ještě do závěreček, kde jsme si zaběhali o nejhezčího mladého psa, ale bohužel jsme neměli štěstí na rozhodčího, vybíral totiž převážně společenská plemena. Posudky najdete v sekci výstavy.

V neděli jsme opět čekali na posouzení skoro až do jedné hodiny odpoledne. V kruhu jsme byli už jenom tři - Grey, Tyler a Fean Way Sachmet. Pan rozhodčí Němec se opět rozhodoval mezi Greyem a Tylerem, nakonec si titul odnášel brácha Tyler a postoupil tak o další krůček k Junioršampionovi Slovenska. Nás tím pádem čeká listopadová Nitra :-). Posudky najdete v sekci výstavy