Intercanis Brno, Sraz sourozenců, Lovecký výcvik a procházky

01.07.2011 19:21

Procházky a výcvik květen a červen

Přidávám odkazy na fotoalba z procházek s Greydovým bráchou Tylerem. Některé procházky bereme i výcvikově, takže buď cvičíme aport z vody s dummym, nebo aport se zvěří na souši. Cvičíme i ztracenou a vlečky. Více uvidíte na fotkách ;-)

 

Lovecký výcvik v Těšanech

Pravidelně chodíme na výcvikové hodiny k Jaromírovi do Těšan. Grey se postupně zlepšuje a aporty mu jdou čím dál líp :-). Začali jsme kromě aportu cvičit vlečky pernaté a taky ztracenou. Příští týden jedem na výcvikový tábor do Těšan a už se moc těšíme!

 

Voříškiáda Zbýšov - 21. 5.

V sobotu se Arnoldek zúčastnil voříškiády konané u nás ve Zbýšově. Získal ze 6 psů 3. místo ve skupině malých psů. Více v jeho sekci výstavy.

 

Voříškiáda Šlapanice - 22. 5.

Druhý den po Zbýšovské voříškiádě jsme se s Arnoldkem vydali na voříškiádu do nedalekých Šlapanic, kde Arnoldek získal třetí místo ve skupině malých psů. A vyhrál první místo se Sabčou v podobě páníčka a psa :-). Více v jeho sekci výstavy.

 

Voříškiáda Bohdalice - 25. 6.

V sobotu jela Sabča s Arnoldkem na voříškiádu do Bohdalic. Arnoldek se dostal v kategorii Malý pes bez PP mezi nejlepší tři pejsky a postoupil do závěrečných soutěží, kde bohužel do konečného pořadí nezasáhl. Další info opět v sekci výstavy . Fotečky od Zdeňky a Easy :-)

 

Intercanis Brno - 25. 6.

V sobotu jsme se s Greyem vydali na další výstavu. Tentokrát jsme byli poprvé ve třídě mladých, která byla obsazena 5 staršími psy a 3 sourozenci, tzn. ve třídě bylo 9 psů. Grey se umístil na krásném čtvrtém místě se známkou Výborný 4! Na třetím místě byl brácha Tyler (Caramel) a na druhém brácha Castor (Calvin), CAJCe vyhrál Darax Sachmet. V mladých fenkách se taky dařilo. Ze sedmi fen získala CAJCe naše ségra Ryan (Carrie), která dostala i Junior BOBa, na druhém místě byla ségra Cora (Coreen) a na třetím místě se umístila naše kamarádka Princess (Blue Eyes Princess Pontanus). V šampionech byla nahlášená mamka Gina (Eternal Vision At Sirus Nova), která v konkurenci dalších tří fen získala res. CAC a později i res. CACIB. Všem moc gratulujeme! Více v sekci výstavy

 

Sraz vrhu "C" de Donawitz - 25. - 26. 6.

V sobotu a v neděli se konal sraz sourozenců, zúčastnilo se 6 odchovánků ze 7: Cartier (Grey), Caramel (Tyler), Cashmere (Berry), Calvin (Castor), Coreen (Cora) a Carrie (Ryan). Na fotky ze srazu se můžete podívat na rajčeti